Divendres 25 de maig de 2018
    castellano  
Notícies
Agenda
 
 
Notícies
 
Paraula Clau: Mes Any  
Divendres 25 de maig de 2018
IDENTAL: ELS CONSUMIDORS DENUNCÍEN EL TANCAMENT DE LA CLÍNICA DE BARCELONA I L’INCOMPLIMENT GENERALITZAT EN LA PRESTACIÓ DEL SERVEI CONTRACTAT.
Els problemes econòmics que arrossega IDENTAL des de fa molt de temps ha provocat el tancament de molts establiments, i que molts pacients s’hagin quedat sense el tractament que van pagar o finançar, i/ o que aquest s’hagi dut a terme de manera defectuos
10 d'abril de 2018
MODIFICACIÓ DE LA NORMATIVA DE VIATGES COMBINATS I SERVEIS DE VIATGE VINCULATS.
La Directiva 2015/2302 de la U.E ha modificat el que el R.D.L 1/2007 regulava en matèria de viatges combinats; aquells que combinen més d’un servei (transport, allotjament i altres serveis turístics no accessoris als anteriors) a un preu global.
3 d'abril de 2018
SPAM TELEFÒNIC I LES TRUCADES I VISITES COMERCIALS
Les trucades telefòniques i visites comercials per intentar vendre un producte o servei és una de les molèsties que patim de forma habitual, i que sovint desespera per la seva reiteració tot i manifestar que no tenim interès en rebre aquella informació
27 de març de 2018
ALERTA ALS CONSUMIDORS AFECTATS PER L’ADQUISICIÓ DEL DESCODIFICADOR BLUSENS WEBTV
Diversos consumidors van adquirir un descodificador d’aquesta marca per poder tenir accés a internet des de el seu televisor, però recentment han pogut comprovar que l’aparell ha quedat inactiu i no es pot accedir als continguts
21 de febrer de 2018
UNAE VA ATENDRE 3.060 CONSULTES DE PERSONES CONSUMIDORES AL LLARG DE 2017
Els tècnics d’UNAE han atès les consultes, i tramitat reclamacions i denúncies, tant des de la seu d’Unae, com en els ajuntaments en els quals presten servei de gestió d’ OMIC’s o assessorament jurídic.
14 de febrer de 2018
LA MEDIÀTICA NOVA OFERTA D’ENDESA PER ESTALVIAR EN LA NOSTRE FACTURA (TARIFA TEMPOHAPPY)
Es molt probable que en les últimes setmanes haguem vist anuncis als mitjans de comunicació per part d’Endesa oferint unes tarifes amb les que, en principi, podrem estalviar diners a la nostre factura.
3 de gener de 2018
PRESSIÓ I AMENACES D’ENDESA A QUI S’OPOSA A LA SUBSTITUCIÓ DEL COMPTADOR
S’acumulen les denúncies d'amenaces de tall de subministrament d’Endesa Distribución Eléctrica, a qui ha optat per oposar-se a la substitució dels comptadors elèctrics. Els nous comptadors de telegestió han estat posats seriosament en dubte.
28 de juliol de 2017
AVÍS PER LA VAGA DE TREBALLADORS DEL CONTROL DE SEGURETAT DE L'AEROPORT DEL PRAT
L'Agència Catalana de Consum ha facilitat informació als possibles afectats per la vaga de treballadors de Control de Seguretat de l'Aeroport del Prat, davant l'anunci de vaga a partir del proper 4 d'agost.
19 d'abril de 2017
AECOSAN CONSIDERA QUE LES EMPRESES PODEN UTILITZAR NUMERACIONS 902 EN ELS SEUS SERVEIS D’ATENCIÓ AL CLIENT
El màxim organisme de consum de l’Estat espanyol contradiu una sentència recent del TJUE, i fins i tot la pròpia normativa espanyola i comunitària.
2 de febrer de 2017
INFORMACIÓ ALS AFECTATS PER LA CLÀUSULA SÒL PER PRESENTAR LES SEVES RECLAMACIONS
Des del passat dilluns 23 de gener, tots els afectats per la clàusula sòl en préstecs hipotecaris poden reclamar al seu banc a través del procediment extrajudicial aprovat al Reial Decret 1/2017.
22 de desembre de 2016
AFECTATS CLÀUSULA SÒL : UNAE INSTA A LA BANCA A COMPLIR LA SENTÈNCIA DEL TJUE SENSE NECESSITAT DE RECÓRRER ALS JUTJATS
La Justícia europea ha donat una bona notícia als consumidors que tenen contractades hipoteques amb clàusules sòl en declarar incompatible amb el dret comunitari la decisió del Tribunal Suprem de limitar els efectes retroactius de la seva devolució.
29 de novembre de 2016
INFORMACIO PRACTICA PER PERSONES EN SITUACIO DE POBRESA ENERGETICA
En ple debat sobre el protocol d’actuació a seguir en els casos de pobresa energetica per tal d’evitar talls de subministrament a les famílies en situacio de vulnerabilitat, ens centrem en aclarir els passos que han de seguir les persones afectades
9 de setembre de 2016
L’ECONOMIA COL·LABORATIVA, UN MODEL IMPARABLE
L’avenç implacable d’un nou model econòmic i de consum és un repte per la societat occidental, ja que ha de trobar la manera de potenciar els avantatges que les noves plataformes ofereixen, sense deixar a la improvisació jurídica la protecció dels usuaris
20 de juliol de 2016
RENFE MODIFICA LES INDEMNITZACIONS PER RETARDS EN TRAJECTES DE MITJA I LLARGA DISTÀNCIA
Encara que es presenti com una mesura voluntària, el transfons és una sentència del Tribunal de Justícia Europeu del 2013, i posterior adaptació a la normativa comunitària el 2015.
Dimecres 6 de juliol de 2016
INFORMACIÓ ALS AFECTATS PELS RETARDS I CANCEL·LACIONS DE VUELING
Davant el col·lapse de les últimes setmanes en els vols operats per Vueling, volem informar a les persones afectades per retards o cancel·lacions sobre la forma d’exercir els seus drets
Dilluns 4 de juliol de 2016
CONEIXEM EL BOTULISME
Davant la sospita d'intoxicació per botulisme a Catalunya, creiem important recordar les característiques i simptomatologia que produeix.
Dilluns 20 de juny de 2016
CONSELLS ABANS D’INICIAR UN VIATGE
Informació bàsica per conèixer els nostres drets i deures abans d’iniciar un viatge
Dimecres 18 de maig de 2019
PUJADA DE PREU SIMULTÀNIA DELS TRES OPERADORS DE TELEFONIA DOMINANTS
Orange, Vodafone i Movistar han aconseguit una posició de força al mercat que trenca la competència real, i els converteix en un potent “lobby” capaç de fer i desfer al seu gust, si les autoritats no actuen frenant aquest abús.
Divendres 8 d'abril de 2016
Conclusions de la jornada L’impacte del frau de la carn de cavall
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, va organitzar el passat 23 de novembre una jornada anomenada “L’impacte del frau de la carn de cavall. ¿Què hem après de l’experiència?”, on van participar diversos experts de l’àrea de l’alime
 
 
C/Roger de Llúria, 44, 3er 3ª 08009 Barcelona Tel. 93 301 26 27