Diumenge 18 de març de 2018
    castellano  
Notícies
Agenda
 
 
Notícies
 
Paraula Clau: Mes Any  
16 de març de 2018
POSEM FRE AL SPAM TELEFÒNIC I A LES TRUCADES I VISITES COMERCIALS
Des de fa molt de temps patim aquest tipus de pràctiques comercials per part de certes empreses per tal de vendre algun producte o servei que en la majoria de casos no desitgem ni necessitem.
21 de febrer de 2018
UNAE VA ATENDRE 3.060 CONSULTES DE PERSONES CONSUMIDORES AL LLARG DE 2017
Els tècnics d’UNAE han atès les consultes, i tramitat reclamacions i denúncies, tant des de la seu d’Unae, com en els ajuntaments en els quals presten servei de gestió d’ OMIC’s o assessorament jurídic.
14 de febrer de 2018
LA MEDIÀTICA NOVA OFERTA D’ENDESA PER ESTALVIAR EN LA NOSTRE FACTURA (TARIFA TEMPOHAPPY)
Es molt probable que en les últimes setmanes haguem vist anuncis als mitjans de comunicació per part d’Endesa oferint unes tarifes amb les que, en principi, podrem estalviar diners a la nostre factura.
3 de gener de 2018
PRESSIÓ I AMENACES D’ENDESA A QUI S’OPOSA A LA SUBSTITUCIÓ DEL COMPTADOR
S’acumulen les denúncies d'amenaces de tall de subministrament d’Endesa Distribución Eléctrica, a qui ha optat per oposar-se a la substitució dels comptadors elèctrics. Els nous comptadors de telegestió han estat posats seriosament en dubte.
28 de juliol de 2017
AVÍS PER LA VAGA DE TREBALLADORS DEL CONTROL DE SEGURETAT DE L'AEROPORT DEL PRAT
L'Agència Catalana de Consum ha facilitat informació als possibles afectats per la vaga de treballadors de Control de Seguretat de l'Aeroport del Prat, davant l'anunci de vaga a partir del proper 4 d'agost.
19 d'abril de 2017
AECOSAN CONSIDERA QUE LES EMPRESES PODEN UTILITZAR NUMERACIONS 902 EN ELS SEUS SERVEIS D’ATENCIÓ AL CLIENT
El màxim organisme de consum de l’Estat espanyol contradiu una sentència recent del TJUE, i fins i tot la pròpia normativa espanyola i comunitària.
20 de juliol de 2016
RENFE MODIFICA LES INDEMNITZACIONS PER RETARDS EN TRAJECTES DE MITJA I LLARGA DISTÀNCIA
Encara que es presenti com una mesura voluntària, el transfons és una sentència del Tribunal de Justícia Europeu del 2013, i posterior adaptació a la normativa comunitària el 2015.
 
 
C/Roger de Llúria, 44, 3er 3ª 08009 Barcelona Tel. 93 301 26 27