Dijous 26 d'abril de 2018
    castellano  
Notícies
Agenda
Altres Notícies
10 d'abril de 2018
MODIFICACIÓ DE LA NORMATIVA DE VIATGES COMBINATS I SERVEIS DE VIATGE VINCULATS.
3 d'abril de 2018
SPAM TELEFÒNIC I LES TRUCADES I VISITES COMERCIALS
27 de març de 2018
ALERTA ALS CONSUMIDORS AFECTATS PER L’ADQUISICIÓ DEL DESCODIFICADOR BLUSENS WEBTV
16 de març de 2018
POSEM FRE AL SPAM TELEFÒNIC I A LES TRUCADES I VISITES COMERCIALS
21 de febrer de 2018
UNAE VA ATENDRE 3.060 CONSULTES DE PERSONES CONSUMIDORES AL LLARG DE 2017
 
Notícies
 
 
CONEIXEM EL BOTULISME
Dilluns 4 de juliol de 2016
Davant la sospita d'intoxicació per botulisme a Catalunya, creiem important recordar les característiques i simptomatologia que produeix.
El botulisme es produeix per l'acció de la toxina botulínica, que afecta al sistema neuromuscular provocant paràlisi progressiva de la musculatura estriada. El botulisme és el tipus més greu d’intoxicació alimentària.

La seva freqüència està relacionada amb pràctiques de conservació o preparació d'aliments on no es destrueixen les espores i permeten la formació de toxines. Cal assegurar-se de coure de manera segura les conserves casolanes, i conservar adequadament les conserves industrials.

Podeu trobar més informació a la pàgina web de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària seguint el link: http://mapaperills.grisc.cat/cat/pdf/perills/15_Biobac-CBotulinum.pdf
http://http://mapaperills.grisc.cat/cat/pdf/perills/15_Biobac-CBotulinum.pdf
cuina
 
C/Roger de Llúria, 44, 3er 3ª 08009 Barcelona Tel. 93 301 26 27