Dijous 26 d'abril de 2018
    castellano  
Notícies
Agenda
Altres Notícies
10 d'abril de 2018
MODIFICACIÓ DE LA NORMATIVA DE VIATGES COMBINATS I SERVEIS DE VIATGE VINCULATS.
3 d'abril de 2018
SPAM TELEFÒNIC I LES TRUCADES I VISITES COMERCIALS
27 de març de 2018
ALERTA ALS CONSUMIDORS AFECTATS PER L’ADQUISICIÓ DEL DESCODIFICADOR BLUSENS WEBTV
16 de març de 2018
POSEM FRE AL SPAM TELEFÒNIC I A LES TRUCADES I VISITES COMERCIALS
21 de febrer de 2018
UNAE VA ATENDRE 3.060 CONSULTES DE PERSONES CONSUMIDORES AL LLARG DE 2017
 
Notícies
 
 
LA MEDIÀTICA NOVA OFERTA D’ENDESA PER ESTALVIAR EN LA NOSTRE FACTURA (TARIFA TEMPOHAPPY)
14 de febrer de 2018
Es molt probable que en les últimes setmanes haguem vist anuncis als mitjans de comunicació per part d’Endesa oferint unes tarifes amb les que, en principi, podrem estalviar diners a la nostre factura.

No hi ha dubte que el servei bàsic més car es l'electricitat, i es pot convertir en un calvari fer front a les elevades factures en èpoques concretes de l'any en què podem  consumir més energia, depenent del fred o la calor, el nombre d’aparells elèctrics a la nostre llar i els membres de la unitat familiar. Per aquest motiu, la oferta realitzada per Endesa pot suposar un estalvi per a moltes famílies.

No obstant, abans de canviar la nostre tarifa i optar per la tarifa Tempohappy hem de tenir en compte si és rentable el canvi, ja que segons els hàbits d'ús de cada vivenda pot no ser tan avantatjosa.

Pot tenir més avantatges per a famílies nombroses, amb quatre o més membres, que necessitin consumir energia de manera continuada durant més temps, o aquelles llars que tinguin més aparells que depenguin de l’energia elèctrica (calefacció elèctrica i/o aires condicionats amb o sense bomba de calor, vitroceràmiques, rentadores, rentavaixelles, etc. ..)

En què consisteix: sempre que disposem de comptadors digitals de telegestió, aquesta tarifa permet al consumidor escollir unes hores concretes en les que no paga pel seu consum de llum. Les franges horàries de l'estalvi poden ser, o bé 2 hores al dia, o bé 24 hores un dia a la setmana, que podem escollir de manera personalitzada, i canviar-la quan nosaltres vulguem sense cap compromís de permanència. La resta del temps tindrem un preu estable. A més, podem tenir descompte del 2% addicional en el consum durant el primer any si activem factures online.

Tant telefònicament, com personalment als punts de servei ens han d’informar de quines són les franges horàries més adients per aplicar la tarifa tempohappy, en funció del nostre històric de consum.

A la pàgina web de la CNMC està disponible un comparador de tarifes de les diverses comercialitzadores on en funicó de la potència contractada i el consum anual estimat ens indicarà quines són les tarifes més adeuades per la nostra vivenda.

CONSELLS ABANS DE CONTRACTAR

-      - Estudiar bé la oferta i assegurar-nos que ens pot ser convenient en funció del nombre de persones de la unitat familiar, dels nostres hàbits de consum i dels aparells elèctrics dels que disposem a la nostre llar, ja que en alguns casos pot no representar un estalvi significatiu.

-         - Revisar bé les factures per assegurar-nos que s'aplica correctament la oferta, i si no suposa cap estlavi recordeu que la tarifa no està subjecte a cap període de permanència mínim.

En cas de dubtes sobre la tarifa de la llum més adhient, o com reduir la factura, no dubteu en posar-vos en contacte amb els tècnics de la nostra entitat per tal que us informin de les condicions i avantatges d'associar-se a UNAE.
 
C/Roger de Llúria, 44, 3er 3ª 08009 Barcelona Tel. 93 301 26 27