Dijous 24 d'agost de 2017
    castellano  
Alimentació i Consum
Assegurances i Serveis financers
Consum responsable
Drets generals de consum
Garanties i reparacions
Habitatge
Publicitat i serveis turístis
Telecomunicacions i Serveis bàsics
 
 
 
Estudis de consum
 
MONOGRÀFIC SAM: VOLEM MENJAR ADDITIUS?
Monogràfic sobre els additius extret de la jornada organitzada per la Plataforma de Seguretat Alimentària i Mitjans, en la que trobem la ponència realitzada per la tècnica en alimentació d'UNAE, Anna Burgués
GUIA DE PRÀCTIQUES CORRECTES D'HIGIENE PER AL SECTOR DE BOLETS I TÒFONES BASADA EN EL SISTEMA D'APPCC
UNAE participa en l'el·laboració d'aquesta guia, realitzada per l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària, en col·laboració amb la Federació Nacional d’Exportadors de Bolets i Tòfones.
ESTUDI SOBRE L'ETIQUETATGE ALIMENTARI
Enquesta sobre la opinió dels consumidors sobre les declaracions nutricionals i les propietats saludables especificades a l'etiquetatge dels aliments
LES MARQUES BLANQUES O DE DISTRIBUIDOR
Són aquelles que han estat fabricades per un determinat industrial i que són ofertes al consumidor sota el nom o marca de l’empresa distribuidora, i no amb el de la companyia que realment els ha elaborat.
PERCEPCIÓ DELS CONSUMIDORS DELS PRODUCTES ARTESANS
Estudi dut a terme pel Gabinet de Consum d'UNAE per conèixer que pensem els consumidors sobre els productes artesans
LA PERCEPCIÓ DE LA SEGURETAT DELS ALIMENTS PER PART DEL CONSUMIDOR
A la revista Dietética y salud (www.dieteticaysalud.com) del mes de juliol del 2005, hi ha un petit article a la pàgina 11 que es titula ¿Qué sabes de la seguridad alimentaria? Degut al nostre interés i inquietut pel tema vam decidir aprofundir en aquesta
Veure més estudis
 
C/Roger de Llúria, 44, 3er 3ª 08009 Barcelona Tel. 93 301 26 27