Diumenge 21 de gener de 2018
    castellano  
Alimentació i Consum
Assegurances i Serveis financers
Consum responsable
Drets generals de consum
Garanties i reparacions
Habitatge
Publicitat i serveis turístis
Telecomunicacions i Serveis bàsics
 
 
 
Estudis de consum
 
CAMPANYA DE FOMENT D'INDICACIÓ DE PREUS EN ESTABLIMENTS DE CENTRES COMERCIALS
UNAE presenta l'informe de la campanya de foment d'indicació de preus que al 2012 es va realitzar en establiments comercials de venda al públic dels centres comercials de la ciutat de Barcelona
Avio online
CAMPANYA DE CONTROL D'UNAE A LES AGÈNCIES DE VIATGES ON-LINE
UNAE ha realitzat una campanya de control d'inspecció i informació a les principals agències de viatges virtuals, amb l'objectiu de conèixer perquè les persones consumidores mostren més desconfiança en aquest sector del comerç electrònic.
ESTUDI DELS HÀBITS TURÍSTICS DELS CIUTADANS DE BARCELONA
Els principals objectius d’aquest etudi són els d’evaluar els principals hàbits vacacionals per part dels ciutadants de Barcelona per mitjà d’una enquesta de 12 preguntes relacionades amb les activitats vacacionals.
CAMPANYA DE FOMENT D'INDICACIÓ DE PREUS EN ESTABLIMENTS COMERCIALS
UNAE presenta l'informe de conclusions de la campanya de foment d'indicació de preus que al 2010 es va realitzar en establiemnts comercials de venda al públic de la Dreta de l'Eixample de Barcelona
MONOGRÀFIC SAM: VOLEM MENJAR ADDITIUS?
Monogràfic sobre els additius extret de la jornada organitzada per la Plataforma de Seguretat Alimentària i Mitjans, en la que trobem la ponència realitzada per la tècnica en alimentació d'UNAE, Anna Burgués
GUIA DE PRÀCTIQUES CORRECTES D'HIGIENE PER AL SECTOR DE BOLETS I TÒFONES BASADA EN EL SISTEMA D'APPCC
UNAE participa en l'el·laboració d'aquesta guia, realitzada per l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària, en col·laboració amb la Federació Nacional d’Exportadors de Bolets i Tòfones.
ESTUDI SOBRE L'ETIQUETATGE ALIMENTARI
Enquesta sobre la opinió dels consumidors sobre les declaracions nutricionals i les propietats saludables especificades a l'etiquetatge dels aliments
MESURES PER LA REDUCCIÓ DE LES BOSSES DE PLÀSTIC D'UN SOL ÚS
La Comissió de treball per a substituir la distribució gratuïta de bosses de plàstic de nanses finalitza amb un acord que no rep el suport de les associacions de consumidors ni de les entitats ecologistes.
PUBLICITAT I CONSUM
Aquest estudi té l’objectiu de servir com a eina de consulta per als qui vulguin informar-se sobre qüestions relacionades amb la publicitat. És per aquest motiu que l’estudi fa un recull de tots els tipus de publicitat existents.
ACTUALITZACIÓ DE L'ESTUDI SOBRE ELS DRETS DELS USUARIS DE TELEFONIA FIXA
UNAE ha elaborat aquest estudi que recull els drets dels usuaris de telefonia fixa, amb la finalitat que pugui ser utilitzat com a eina de consulta i/o suport en cas d'originar-se qualsevol dubte.
 
C/Roger de Llúria, 44, 3er 3ª 08009 Barcelona Tel. 93 301 26 27